Samarbetspartners

Våra samarbetspartners

Eniacs kärnverksamhet är att utveckla program och se till att dessa effektiviserar och kvalitetssäkrar kundens verksamhet. Vi har också stor kompetens när det gäller att bygga integrationslösningar med olika samverkande program m.m.

För att kunna erbjuda våra kunder spetskompetens inom olika områden samarbetar vi med andra specialistföretag. Nedan presenteras några av våra viktigaste samarbetspartners.

VA-utveckling

VA-utveckling är vår samarbetspartner när det gäller GIS-system. Med Aveny myCarta programserie kompletteras Aveny Grav med integrerade kyrkogårdskartor. Enkelhet, Aktualitet och Tillgänglighet är ledorden.

Hemsida

Hogia PA AB

Program och kompetensutveckling inom området löner och personaladministration.

Hemsida

ROWS

De senaste åren har ROWS i nära samarbete med en rad församlingar arbetat fram ett webbaserat fastighetssystem - Webbkontroll. Webbkontroll hämtar information från Avenys bokningssystem för att styra värme, ventilation, lås, belysning och mer därtill. Resultatet är det mest avancerade systemet på marknaden som trots sina många funktioner är omtalat enkelt att använda - optimera energiförbrukning och övervaka fastigheterna direkt i datorn, surfplattan eller mobilen!

Hemsida

Jeff

CC Kyrka är ett prisbelönat webbaserat styr- och övervakningssystem för församlingarnas fastigheter. CCKyrka är ett självlärande system som energieffektiviserar och bevarar kyrkoantikvariska värden genom att styra på fukt. Genom samarbetet med Aveny kan församlingen styra, övervaka, göra energimätningar mm. genom bokningssystemet. Jeff Electronics är marknadsledande leverantören till Svenska Kyrkan, pga. av vår banbrytande teknik, enkelt handhavande och stora kompetens.

Hemsida

Fredrik Ingå Musikproduktion

Innehållsleverantör till Aveny Musik. Klassificerade musikstycken med notbilder.

Hemsida

Sweco

Över 140 GIS-experter på 8 olika kontor i Sverige. Spetskompetens när det gäller konsulttjänster kring digitala kartor.

Hemsida

NT Mediaprint AB

Papper, blanketter, electronic printing.

Hemsida

ReadSoft Sverige AB

Erbjuder marknadens främsta och mest använda produkt för optisk läsning och tolkning av fakturor.

Hemsida