Nyheter

2018-09-06
Vinnare i Eniacs fotbollstips - FSK 2018

Eniac deltog som utställare vid FSK:s årskonferens i Gävle

Som alltid när Eniac är med på konferenser så har deltagarna möjlighet att vara med på vårt populära fotbollstips.

Denna gång gällde det denna gång det att tippa rätt slutresultat i damernas  VM-kvalmatch Danmark-Sverige. Slutresultatet blev 0-1 (0-0). Matchens enda mål gjordes i minut 46.

 

1. Rigmor Holmqvist-Ödman, Huskvarna

2. Tomas Henriksson, Huskvarna

3. Gunvor Arén, Kalmar

    Rebecka Hansson, Malmö

 

Grattis till våra vinnare!!

2018-08-14
Vinnare i Eniacs VM-tips

I samband med Kyrkokamerala föreningens årskonferens i Gävle fick deltagarna möjlighet att deltaga i Eniacs VM-tips

Det gällde tippa vilka lag som hamnade på plats 1-4 i turneringen (d v s Frankrike, Kroatien, Belgien, England)

 

1. Eva Tynhage, Tyresö

2. Mikael Norrbacka Jonsson, Vantör

3. Dennis Jansson, Falun

4. Anita Eriksson, Solna

5. Annette Björklund, Skepplanda

 

Grattis till våra vinnare!!

Biobiljetter kommer med posten.

2018-06-13
Vinnare i Eniacs fotbollstips

Eniac deltog som utställare vid Kyrkokamerala föreningens årskonferens i Gävle

Som alltid när Eniac är med på konferenser så har deltagarna möjlighet att vara med på vårt populära fotbollstips.

I väntan på herrarnas Fotbolls VM gällde det denna gång det att tippa rätt slutresultat i damernas  VM-kvalmatch Ukraina-Sverige. Slutresultatet blev 1-0 (1-0). Matchens enda mål gjordes i minut 41.

 

1. Ann Margareth Dahlström, Kyrkokansliet

2. Elisabeth Nilson, Karlstad

3. Dennis Jansson, Falun

4. Marie Egebrand, Gävle

5. Magnus Jonsson, Södra Öland

6. Anki Hansson, Ljusnan

 

Grattis till våra vinnare!!

2018-05-22
Vinnare av Eniacs Fotbollstips SKKF 2018

Eniac fanns med som utställare på SKKFs Årskonferens i Linköping och hade som vanligt ett fotbollstips för alla konferensdeltagare.

Elfsborg - IFK Göteborg 

1-1, 0-0 halvtid. Sista målet 94 min.

Endast 2 som gissade rätt slutresultat och halvtidsresultat

1. Ewa Alexandersson, Huddinge, sista målet 84 min. 
2. Joacim Hellqvist, Ludvika, sista målet 74 min

3. Magnus Rickardsson, Gislaved
4. Roland Persson, Gränge-Säfsnäs
5. Ulf Eklund, Västra Tunhem
6. Henrik Lindblom, Karlstad
7. Camilla Rasmussen, Botkyrka
8. Mikael Long, Lindome

Grattis till våra vinnare!

2018-01-24
Aveny Bokning - vilken succe!

Eniac befäster sin ställning som ledande leverantör av verksamhetsanpassade program för Svenska kyrkan. Ytterligare en rad församlingar och pastorat har valt Aveny Bokning för att effektivisera sin församlingsadministration. Vi hälsar följande nya enheter välkomna:

 • Södertälje pastorat
 • Salems församling
 • Bokenäsets församling
 • Härjedalens pastorat
 • Hässleholms församling
 • Högalids församling
 • Katarina församling
 • Maria Magdalena församling
 • Sofia församling
 • Svärdsjö, Envikens och Sundborns pastorat
 • Torsby pastorat
2018-01-24
Eskilstuna pastorat väljer Aveny
Även Eskilstuna pastorat använder nu Aveny för sin administration. I och med leveransen erhålls ett helintegrerat administrativt system med alla dess fördelar. Driftsättningen omfattar hela skalan av program för  ekonomi, kyrkogårdsadministration inkl kartor, diarieföring och bokning med integrerade centrala system. 
2018-01-23
Järna-Vårdinge väljer Aveny
Järna-Vårdinge pastorat ansluter till GAS-konceptet med Avenys ekonomiprogram. Enheten tar även steget över till Aveny när det gäller kyrkogårdsadministration och kartor samt verksamhetsstyrning med Avenys Bokningsprogram. Därmed erhålls ett helintegrerat administrativt system med alla dess fördelar. 
2018-01-23
Råda återkommer till familjen
Råda församling, som en gång i tiden var Eniacs första kund på kyrkmarknaden, är nu tillbaka i familjen efter en utflykt med andra system. Församlingen använder sedan en tid bokningsprogrammet och kommer att fortsätta med att implementera program för kyrkogårdsadministration och ekonomi. 
2018-01-01
Kundservice 2018

Klicka på länken nedan så redovisas planerade inskränkningar i kundservicen under 2018

Kundservice 2018 »

2017-09-01
Eniac växer!

Allt fler väljer Aveny-programmen för att effektivisera administrationen. Vi har rekryterat fyra nya medarbetare. Alla dessa började hos oss den 1 september. Vi förväntar oss en fortsatt god efterfrågan och känner nu att vi står väl rustade att ta ett nytt stort steg i Eniac Datas utveckling. 

Axel Garvars

Axel Garvars  har anställt som verksamhetskonsult med inriktning mot församlings /kyrkogårdsverksamhet. Axel har en examen från systemvetenskapsprogrammet vid Göteborgs universitet och kommer att arbeta med konsultation, kundsupport, registerkonverteringar och utbildning. 

Carina Johansson

Carina Johansson har anställts som administratör. Hon blir ansvarig för vår telefonväxel och kommer bl a att arbetar med företagets löner och redovisning. 

Ammar Al Suhairy

Ammar Al Suhairy har anställts som programutvecklare inom verksamhetsområdet församling /kyrkogårdsverksamhet. Ammar är nyutexaminerad högskoleingenjör i datateknik. Han kommer inledningsvis att arbeta med programutveckling, registerkonverteringar och specifikationer. 

Daniel Hildesson

Daniel Hildesson har anställts som programutvecklare inom verksamhetsområdet ekonomi. Daniel är utbildad civilingenjör i spel- och programvaruteknik. Han kommer inledningsvis att arbeta med programutveckling och specifikationer. 

Vi hälsar våra nya krafter varmt välkomna!

2016-12-27
Kundservice - 2017

Klicka på länken nedan så redovisas planerade inskränkningar i kundservicen under 2017

Kundservice 2017 »

2016-11-16
Falkenbergs pastorat väljer Aveny
Falkenbergs pastorat väljer Aveny för sin administration. Det nya pastoratet som bildas den 1/1 2017 innefattar hela kontraktet. Därmed sker en sammanläggning där nio församlingar och pastorat bildar ett nytt stort pastorat. I o m leveransen av Aveny erhålls ett helintegrerat administrativt system med alla dess fördelar. 
2016-05-11
Nya SvenskaGravar.se

I slutet på maj lanseras nya SvenskaGravar.se

Sajten bjuder både på ett nytt utseende och en ny sökfunktion, allt för att göra ditt besök både enklare och snabbare. Du kommer bland annat upptäcka att det nu är enklare att söka efter gravsatta bland alla våra registrerade förvaltningar och snabbt kunna sätta filter på ditt sökresultat för att hitta det du söker efter. Sajten är också mer lättläst i mobilen än den varit tidigare.

I samband med den nya sajten har vi också utvecklat funktionen för att skicka över information från Aveny till svenskagravar.se. Idag skickas information över till gamla svenskagravar.se och bearbetas en gång i veckan. Den nya funktionen skickar över information mer kontinuerligt och bearbetas varje natt för att informationen på svenskagravar.se ska vara så uppdaterad som möjligt.

Kika gärna på nya svenskagravar.se

 

2015-10-22
Användarmötet - full GAS

Läs om vårt användarmöte i Swedbank och Sparbankernas tidning Kyrkmyntet.

 

2015-04-30
WebAveny Grav till första testkunderna

Under sommaren släpper vi WebAveny Grav till de första testkunderna som är Malmö, Stora Lundby-Östad, Helsingborg och Alingsås. 

WebAveny Grav är möjligt att ta med ut på kyrkogården i en mobiltelefon eller en surfplatta. Det finns flexibla sökfunktioner där resultatet presenteras i en fullständig eller kompakt lista, anpassat för det uppdrag som ska utföras.

Du kan snabbt få fram information kring en gravplats, gravsatta, skötsel mm. Du kan också enkelt uppdatera fotot på gravplatsen och skriv in händelser samt klarmarkera redan befintliga händelser som berör gravplatsen. 


2015-03-26
Ny elektronisk printtjänst

De enheter som arbetar enligt GAS-konceptet erbjuds nu att nyttja en ny lösning för extern utskrift. Med den nya tjänsten slipper enheten all pappershantering.

Vid fakturering i Aveny skapas en datafil som förs över elektroniskt för utskrift, kuvertering och distribution. Svenska kyrkan har tecknat ett centralt volymbaserat avtal med leverantören KGM. Uddevalla pastorat var först ut att använda sig av tjänsten för sina gravskötselfakturor.

2015-01-27
Alingsås pastorat väljer Aveny

Alingsås pastorat tar steget fullt ut och kompletterar nu med Avenys ekonomiprogram och kyrkogårdsadministrativa program. Genom att nyttja ett och samma system för sin administration uppnår man en effektivisering i en helintegrerad lösning som sparar dubbelarbete och innebär en kvalitetssäkring.

2015-01-27
Jönköpings pastorat väljer helintegrerat Aveny-paket

Jönköpings pastorat som sedan tidigare nyttjar Avenys ekonomiprogram har nu även beställt Avenys Grav-, Boknings- och Diarieprogram. Därmed erhålls ett helintegrerat administrativt system med alla dess fördelar. 

2015-01-27
Skövde kyrkogårdsförvaltning byter till Aveny
Skövde pastorat som administrerar enligt GAS-konceptet byter nu ut sina kyrkogårdsadministrativa system till Aveny. Förutom Aveny Grav och Karta leverera vi även Aveny Kremationsjournal och nya Aveny Bisättningsjournal. Därmed erhåller man ett helintegrerat affärsystem med alla dess fördelar.
På gång

KOM OCH BESÖK OSS! 

 

Eniacs informationsdagar

   Malmö den 5 mars e.m

   Göteborg den 6 mars f.m

   Norrköping den 12 mars e.m

   Kumla den 13 mars f.m

   Skellefteå den 19 mars heldag

   Stockholm den 20 mars f.m och e.m